субота, 4. јануар 2014.

BUDITE ZDRAVI,VESELI I PUNI ENERGIJE UZ KVALITETNE WELLNESS PROIZVODE U ORIFLAMU


Da bi bili zdravi, veseli i orni za svaki posao, moramo se dobro hraniti , unositi hranljive materije u organizam u odgovarajućim odnosima i količinama., jer je to upravo ono što je neophodno našem telu da bi pravilno funkcionisalo do poslednje ćelije. Zato je važno imati izbalansiranu i pravilnu ishranu.Postoje pet tipova hranljivih sastojaka koji su jako bitni za naš organizam i koji se moraju redovno unositi, a to su :
  • Proteini 
  • Ugljeni hidrati

  •  Masnoća








  • Vitamini i Minerali 







Međutim ni jedna vrsta hrane ne obezbeđuje sve nutrijente koji su telu neophodni.Zato je neophodno da te sastojke unosimo putem različitih dodataka ishrani. Wellness program Oriflama nam daje širok asortiman sastojaka , pravilno izbalansiranih koji su neophodni našem organizmu.Wellness by Oriflame proizvodi su istraženi, razvijeni i formulisani u Švedskoj od strane iskusnih stručnjaka zaduženih za razvoj proizvoda u saradnji sa svetski poznatim naučnicima. Oni kombinuju najnovija naučna dostignuća sa najnovijiim dokazanim saznanjima kako bi razvili i formulisali jedinstvene i efikasne proizvode.
Svi aktivni sastojci su izabrani posle opsežnog ispitivanja naučne literature u svrhu bezbednosti i efikasnosti.Obavlja se opsežno testiranje kako bi se utvrdilo da su svi proizvodi bezbedni, dokumentovani i da su tvrdnje na pakovanju proizvoda istinite. Razvoj novih proizvoda garantuje najviši kvalitet i funkcionalnost sa merljivim rezultatima.Natural Balance proizvodi su razvijeni i formulisani od strane profesora Stig Steen-a i njegovih kolega u Igelosa klinici za istraživanje optimalnih uslova života u Švedskoj.
 Kvalifikovani i iskusni stručnjaci ispitujui sirove sastojke kao i gotove proizvode testovima stabilnosti, senzornom analizom, mikrobiološkim analizama itd.

 Sertifikati

 GMP
GMP (Good Manufacturing Practice – Dobra proizvođačka praksa ili DPP) predstavljaju najstrožije smernice koje regulišu sve aspekte proizvodnje i testiranja koji mogu uticati a kvalitet proizvoda.
 HACCP
HACCP (Analiza rizika i kritične kontrolne tačke) je nadzorni sistem za proizvodnju, skladištenje i distribuciju hrane, i za cilj ima identifikaciju i kontrolu povezanih opasnosti po zdravlje.
KAZAHSTANSKA NUTRICIONISTIČKA AKADEMIJA (KAN)
Kazahstanska nutricionistička akademija (The Kazakh Academy of Nutrition (KAN)) je osnovna institucija UNICEF-a za zemlje centralne Azije. KAN ima regionalnu ulogu u implementaciji akuelnih problema sa ishranom u Kazahstanu i drugim republikama centralne Azije. ral Asia.
NADN
NADN je ruska nekomercijalna organizacija koja se bavi razvojem, distribucijom i implementacijom naprednih ideja i novih tehnologija u dijetetici i nutricionizmu.Oriflame je član NADN-a od 2009. godine.

 ŠVEDSKA AGENCIJA ZA ISTRAŽIVANJE U OBLASTI ISHRANE I ZDRAVLJA
Pečat “Švedske agencije za istraživanje u oblasti ishrane i zdravlja” potvrđuje da proizvodi prate striktne politike Wellness by Oriflame.
 PEČAT UDRUŽENJA VEGANA
Putem udruženja vegana, garantuje se da svi sirovi sastojci i krajnji proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog porekla.
Oriflame Wellness naučni i medicinski savetnici su međunarodno priznati stručnjaci u svojim oblastima ekspertize i poljima istraživanja. Svi imaju iza sebe godine iskustva u oblastima zdravlja i wellness-a. Oni pažljivo proučavaju najnoviju naučnu literaturu i obezbeđuju dokaze o tome kako naša tela funkcionišu i šta je potrebno kako bi ostala zdrava i izgledala dobro. Zato su Wellness proizvodi iz Oriflama najbolji izbor za naš organizam kao dodatak ishrani  kako bi on pravilno funkcionisao, a mi istovremeno bili zdravi i puni snage i energije.
Wellness proizvodi:
Suština zdravog života je da se unosi onoliko namernica kolika je energetska potreba organizma.Zato je preporuka da unosite wellness šejk i wellness pack za žene i muškarce.

Wellness šejk se unosi pola sata pre jela 2-3 puta dnevno, kao užina. On u sebi sadrži 3 vrste proteina (graška, jaja i surutke), masti (visok nivo omega 3 i omega 6 masnih kiselina), prirodne ugljene hidrate iz voća i povrća koji imaju nizak glikemijski indeks(koji predstavljaju dugotrajan i uravotežen izvor energije) i vlakna koja su izuzetno važna za zdrav probavi trakt. Prirodni sastojci obezbeđuju optimalne hranljive vrednosti, smanjuju osećaj gladi i potrebu za slatkišima održavajući koncentraciju i visok nivo energije.Postoje u tri različita ukusa od vanile, jagode i čokolade .













Wellness pack
Sadrži kompletne materije potrebne ogranizmu
Wellness pack za žene- sadrži 12 vitamina i 7 minerala, folnu kiselinu, kalcijum, gvožđe.Folna kiselina i gvožđe (neophodni za eritrocite ), najviše se gube kod žena za vreme menstrualnog ciklusa .Omogućava adekvatnu hidriranost kože, očuvanje njene elastičnosti, poboljšava funkciju nervnog, kardiovaskularnog sistema i mozga, bolju koncentraciju( učenje i pamćenje), više energije, bolji san, nestaju grčevi mišića(koji se javljaju zbog nedostatka kalcijuma ili natrijuma tj. zbog loše cirkulacije), podiže imunitet organizma......
Wellness pack za muškarce - Sadrži 12 vitamina i 6 minerala, selen i magnezijum.Ima uticaja na kožu, ali prevashodno povećava izdržljivost i snagu mišića. Poboljšava funkciju mozga, kardiovaskularnog i nervnog sistema.
I ženski i muški Wellnes pack sadrži :
1.Astaksantin - koji je dosad najbolji antioksidans, jer je 100 puta jači od vitamina C.Bori se protiv slobodnih radikala koji izazivaju razna oboljenja u organizmu.
2.Omega 3 masne kiseline - esencijalne masne kiseline.To su dobre masnoće koje organizam ne može da proizvede.Najviše se nalaze u ribi i maslinovom ulju. Njihova funkcija je da zaštite kardiovaskularni i centralni nervni sistem.Bitne su za funkciju mozga- pamćenje i učenje.
Wellness kids multivitamini i minerali za decu
Kombinacija 13 vitamina i 8 minerala za decu  uzrasta 4+. Tablete za žvakanje sa prirodnim ukusom narandže Deca od 4-9 godina uzimaju 1tabletu dnevno. Deca uzrasta 10+ uzimaju 2 tablete dnevno.


 Nutri kompleks za kosu i nokte
Sprečava opadanje kose i obezbeđuje esencijalne hranljive sastojke za kosu i nokte. Kosa izgleda bujnije, a nokti postaju jači. Jednom dnevno uzimajte 2 tablete tokom perioda od minimum 3 meseca.
 Natural balance instant supa sa ukusom paradajza i bosiljka i natural balance supa sa ukusom špargle.Zdrava, ukusna i 100% prirodna supa koja sadrži tri izvora proteina za optimalnu ishranu koja stvara osećaj sitosti. Niskokalorični sastav sa zdravim uljem iz uljane repice. Način upotrebe : pomešajte dve sipene kašike praha (28 g или 0.5 dl) sа 220 ml (ključale) vode i mešajte dok se ne ujednači.Sadrži 14 obroka 392 g

 Pogledajte naš katalog Wellnes proizvoda, postanite konsultant i obezbedite sebi ove fenomenalne proizvode po 30% nižoj ceni i tako uštedite, a istovremeno poboljšajte svoje zdravlje .

    2 коментара:

    1. Volela bih vise da znam o vasem velnes pakovanju vitamina i predpostavljam da je to omega3 i d vit i jos neke dve drageje
      Interesuje me jer imam polineuropatiju .Gde mogu da kupim i po kojoj ceni
      Gde mogu da nabavim vas katalog

      ОдговориИзбриши
      Одговори
      1. Postovanje, Emilija. Volela bih da vam dam neke informacije, konkretno vezane za wellness proizvode, jer mi je to zaista blisko, pogotovo sto radim u zdravstvu, u apoteci. Ukoliko ste i dalje zainteresovani, naravno. Evo mog kontakta 060/6641-562. Srdacan pozdrav, nezavisni Oriflame menadzer Ivana Radak.

        Избриши